Ik ben opdrachtgever

Baanplus is een erkende Jobcoach organisatie

Baanplus is een erkende Jobcoachorganisatie en is in het bezit van het keurmerk Blik op Werk. BaanPlus is PSO distributeur in Noord-Nederland en  Noloc gecertificeerd en is daardoor erkend loopbaan professional.

Wij werken in opdracht van gemeenten, organisaties vanuit zorg & welzijn, particulieren (oa. pgb), sociale werkvoorzieningen, speciaal onderwijs, verzekeraars, bedrijfsartsen, UWV en werkgevers.

Sinds 1999 zijn wij bedreven in het coachen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de jaren heen zijn wij specialisten geworden in het coachen van mensen in de breedste zin van het woord. Of dat nou mensen zijn die zijn vastgelopen in eigen werk of mensen die door een beperking niet volledig zelfstandig kunnen werken. Onze specialisatie ligt op het vlak van mensen met een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking, Niet Aangeboren Hersenletsel en Autisme. In onze begeleiding is ons uitgangspunt altijd de mens met zijn en haar mogelijkheden.

Kijk vooral ook eens naar onze methodiek en onze succeservaringen op de homepagina om een beeld te krijgen van onze werkwijze.