14 februari 2018

Rolstoelbasketballers inspireren!

Afgelopen 3 februari ging onze directeur Jan Venema naar een landelijke competitie wedstrijd in Roden. Sinds 2016 sponsort BaanPlus rolstoelbasketbalvereniging Flying Red (sponsoring goed doel ipv relatiegeschenken voor werkgevers met de kerst) en dus werd het hoog tijd een kijkje te nemen.

Flying Red is een leuke ploeg met veel jonge mensen, dat de sfeer goed is binnen het team straalt er van af. Je ziet dat de spelers er voor gaan, het zijn fanatieke sporters. Vol verbazing ziet Jan hoe er gestreden wordt, de rolstoelen zijn dan ook speciaal voor de sport gemaakt want ze moeten wel tegen een stootje kunnen. Jan spreekt met coach Hans Metselaar en hij verteld dat er een stijgende lijn is in de prestaties, ze zijn al geklommen van de C naar de B competitie. Hij is duidelijk trots op zijn team.

Dit keer speelt Flying Red tegen de geroutineerde Kameleon’s uit regio Den Haag/ Rotterdam. De wedstrijd ging goed heen en weer maar de Kameleon’s waren¬† toch een tikkeltje te sterk deze dag. Eind score 32 – 63. Respect voor de sportieve knokkers mentaliteit van het Flying Red team!

“Sport verbroedert” zeggen ze, maar in deze ploeg krijgt dat √©cht betekenis. Het is een activiteit die sterke sociale verbindingen legt, een grote uitdaging is en een uitlaatklep! Het kan niet anders dan dat ze nog verder zullen groeien in hun sportieve prestaties met deze mentaliteit en sportieve inzet. BaanPlus zal ze ook in 2018 sponseren! Met steun van alle werkgevers die BaanPlus klanten een kans geven.

www.flyingred.nl