3 maart 2023

Pak die uitdaging aan!

“Een uitdaging ga ik nooit uit de weg”, zegt Peter lachend. “Ik heb een beperkte mobiliteit en loop daardoor moeizaam. Toch ga in ik april de Johan Cruijff Run lopen. Om geld op te halen voor het gehandicapte kind.

Door mijn aandoening zat ik al 4 jaar thuis. Mijn wereld was klein. Het UWV heeft mij gekoppeld aan een jobcoach van BaanPlus. We konden samen op zoek naar een geschikte dag invulling, bijvoorbeeld als vrijwilliger.

Mijn jobcoach Alies Geertsma heeft mij laten inzien dat er véél meer mogelijk was.

Ze bleef mij maar wijzen op mijn kwaliteiten en uiteindelijk begon ik het zelf ook te geloven. Toen ik het resultaat van mijn cv zag en mijn eigen profiel doorlas, viel het kwartje. We gaan ervoor…. Ik wil een betaalde baan! Nu heb ik, na een succesvolle proefplaatsing, een arbeidscontract via Energieq bij VodafoneZiggo. Ik ga met plezier op de fiets naar mijn werk en heb een heel fijn team om mij heen. Ik ben VodafoneZiggo erg dankbaar voor deze kans. Mijn leven is totaal veranderd. Door in jezelf te blijven geloven kun je veel meer dan je denkt!”

Wil je Peter steunen voor de Johan Cruijff Run op 2 april? Dat kan via deze link: https://acties14k.cruyff-foundation.org/teams/peet-xan

Zo maken we samen meer mogelijk!