22 december 2022

Op naar 2023

Dit jaar heeft BaanPlus een kerstkaart gemaakt in samenwerking met Jesse Laport.
Jesse Laport, o.a. stadsdichter van Arnhem, onderging in 10 jaar tijd maar liefst 27 verschillende behandelingen voor angst- en paniekstoornis, ADHD, depressie en psychosomatische klachten. Dit tekende zijn twintigersbestaan, maar gaf hem vooral veel rijke inzichten!

Deze heeft hij omgezet in scherpe, kwetsbare en krachtige teksten. Hij heeft een hobbelige route af moeten leggen om te komen waar hij nu is.


BaanPlus werkt met mensen die om wat voor reden dan ook ondersteuning kunnen gebruiken bij het vinden van hun weg (terug) naar werk. Vaak ook een hobbelig pad. Soms is het goed even stil te staan bij hoe ver je al bent gekomen. Even lopen op de weg waaraan je timmert. Dat is iets wat wij iedereen gunnen, ongeacht hun verhaal.


Voor iedereen die zich (een beetje) herkent in het verhaal van Jesse Laport; we hopen je met zijn verhaal wat licht, hoop en inspiratie te brengen.
Benieuwd naar zijn werk? Zijn boek ‘In het ergste geval komt alles goed’ is net uitgebracht. Op instagram/jesselaport kun je zijn werk volgen.