12 maart 2019

Jannie van der Veen krijgt vaste baan bij Albert Heijn de Kolk in Surhuisterveen.

Jannie is 23-jarige jonge vrouw en woont met haar ouders in Eastermar.  Ze is 2016 aangemeld bij BaanPlus in opdracht van UWV Leeuwarden.

Na de intake hebben Jannie en jobcoach Henk van BaanPlus samen een sollicitatiepakket samengesteld en een lijst gemaakt van werkgevers waar Jannie graag zou willen werken. Naar aanleiding van eerdere stages had Jannie een duidelijke voorkeur voor werken in een winkel. Er zijn dan ook op een ochtend door Jannie en jobcoach  pakketten rondgebracht bij diverse winkels in Surhuisterveen en Burgum. Er is vervolgens navraag gedaan door de jobcoach en bij Albert Heijn de Kolk waren er mogelijkheden. Na een prettig kennismakingsgesprek is Jannie eind 2106 gestart met een proefplaatsing. Deze was prima verlopen en vervolgens kreeg Jannie haar eerste contract. Na 2 jaar zijn zowel Jannie als werkgever Albert Heijn de Kolk zeer tevreden over en blij met elkaar. Daarom is besloten dat Jannie  per 16 februari 2019 een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd krijgt. Hier is ze heel blij mee en trots op, bovendien krijgt ze er 4 uren per week bij.

Jannie heeft zich met persoonlijke ondersteuning van de jobcoach en woonbegeleiding en door de juiste voorwaarden bij en passende werkbegeleiding van Albert Heijn de Kolk, zich verder persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ze heeft in een paar jaar veel meer zelfvertrouwen gekregen en de nodige sociale en praktische vaardigheden aangeleerd. Ook is haar inzetbaarheid in overleg met Albert Heijn de Kolk in de loop van de tijd uitgebreid en naast de nodige bijvul-en spiegelwerkzaamheden in de winkel is ze ook steeds vaker te vinden op de Bakkerij afdeling. En dat vindt ze erg leuk.

Jannie, van harte gefeliciteerd met je vaste baan bij Albert Heijn de Kolk en we hopen dat je daar nog lang en met veel plezier mag werken.