15 februari 2023

Je mag 3 wensen maken…

Afgelopen jaar was voor Hans in alle opzichten bijzonder. Naast het behalen van een MBO 2 diploma kwam ook het felbegeerde rijbewijs in zijn bezit. Twee lang gekoesterde dromen werden hiermee werkelijkheid. Met deze behaalde resultaten wilde Hans graag nog een sprong wagen en wel naar werken bij een regulier bedrijf. Zijn diepste wens was werken zonder Wajong. Naast al jaren gewerkt te hebben vanuit de Wajong, bleek het MBO diploma een mooie aanvulling op zijn CV. Met het behalen van zijn rijbewijs was hij nu ook in staat verder de regio in te kijken naar een passende baan.


Gezamenlijk hebben we een selectie gemaakt m.b.t. openstaande vacatures en acties uitgezet. Hans is ambitieus en vond al snel een bedrijf waar hij graag wilde werken.
Inmiddels werkt hij daar naar ieders tevredenheid en zijn er ook duurzame mogelijkheden voor de nabije toekomst. Ondanks dat het traject inmiddels is afgesloten, zoekt hij soms toch nog contact met zijn coach Ate, voor tips & advies. Echt coaching is niet meer nodig want ‘ik kan ’t nu zelf!’

Hans, we zijn trots op jou! Niet één, niet twee, maar drie mijlpalen in één jaar.