7 februari 2023

Erwan 12,5 jaar in dienst!

Afgelopen week was het feest bij de HANOS: Erwan is 12,5 jaar in dienst en inmiddels onmisbaar! Erwan is begonnen bij het magazijn van de HANOS en met ondersteuning van Ilona Wilbrink van BaanPlus fulltime aan het werk.

Toen Erwan speciaal onderwijs volgde had hij nooit gedacht dat hij zo’n toffe baan zou vinden. Zijn autisme en lichte verstandelijke beperking staan hem hier echter niet in de weg, sterker nog, zijn autisme is zijn kracht! Hij onthoudt de instructies goed, is betrouwbaar en loyaal en kan zich enorm goed focussen. Als Erwan werkt weet je gewoon dat de boel netjes gedaan wordt en alles op de juiste plek staat, aldus zijn werkgever.

Hij heeft zich de afgelopen jaren als werknemer flink ontwikkeld en is mee gegaan met alle nieuwe ontwikkelingen en digitalisering. De begeleiding die Erwan nu nog ontvangt van BaanPlus is gericht op het duurzaam passend houden van het werk en hem dus ook ondersteunen bij veranderingen. Erwan kan bij zijn coach zijn verhaal kwijt, even sparren als hij ergens tegen aanloopt en Ilona helpt hem ook bij een goede balans te houden in werk en privĂ©. Als het privĂ© goed gaat, gaat het op het werk ook goed en vice versa. Door in een soort van ‘onderhoudscontract’ samen te blijven werken zorg je er samen voor dat wat goed is, goed kan blijven.

Erwan is erg geliefd onder zijn collega’s en iedereen kent hem binnen deze grote organisatie. Erwan is door zijn werkgever in het zonnetje gezet met bloemen, taart en cadeaus. Van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum!