21 maart 2019

80 is prachtig

Wie helpt jou de juiste weg te vinden als je van richting wilt of moet veranderen?

Stel je zoekt werk maar je weet niet welke kant je op moet, wie kan jou dan het beste helpen? In het web van aanbod is het maar wat lastig zoeken. Of het nu gaat om re-integratie vanuit de gemeente, de WW, ZW of Wajong of re-integratie in het kader van een tweede spoor traject, voor je het weet heb je keuzestress en stress, dat wil je zien te vermijden. 

Om het zoeken naar een goede begeleiding op het gebied van arbeid te vergemakkelijken, worden re-integratiebedrijven regelmatig beoordeeld. Door de opdrachtgevers, door de klanten en door de werkgevers. Zo kun jij als klant de verschillende bedrijven met elkaar vergelijken op basis van harde feiten. 

Hoe scoort BaanPlus op deze gebieden? Daar zijn wij onlangs weer van op de hoogte gesteld en we zijn trots dat onze gemiddelde score 80 is op een schaal van 100. 

Onze Naar Werk trajecten scoren een resultaat van zelfs 85% succesvol waarbij genoemd mag worden dat onze plaatsingen ook nog eens erg goed scoren op duurzaamheid. We zoeken namelijk naar de juiste match tussen werkgever en werknemer, niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst. 

Harde feiten over de prestaties van een bedrijf zijn mooi, maar uiteindelijk is het hebben van een goed gevoel bij je coach misschien nog wel belangrijker, want re-integratie is en blijft mensenwerk. Steeds vaker geeft het UWV werkzoekenden dan ook de mogelijkheid om met verschillende coaches in gesprek te gaan om op basis daarvan zelf een keuze te kunnen maken. 

Binnenkort zullen een aantal klanten van ons weer een uitnodiging krijgen om mee te doen aan ons klant tevredenheid onderzoek. Doe je mee? De resultaten nemen wij mee in het bepalen van onze juiste richting de komende tijd.