Ik ben
werknemer

Baanplus helpt jou bij het vinden en behouden van passend werk

Wat doen wij voor jou?
BaanPlus helpt met het zoeken en behouden van werk.
Afhankelijk van jouw situatie en wensen bieden we hulp die past bij jou. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je een Wajonguitkering of een WIA-uitkering hebt. Ook kunnen we je helpen als je je oude werk niet langer uit kunt voeren.

Vanuit welke situatie zoek je werk?


Wajong

Ontvang je een uitkering via het UWV? Via Modulaire inkoop (Participatie interventie, Bevorderen Maatschappelijke Deelname, Praktijkassessment), een Werkfit Maken of een Naar Werk traject kunnen wij je begeleiden naar passende arbeid of scholing. Verder kunnen wij je ondersteunen bij het vinden van een participatiebaan, een stageplaats of een werk- leertraject.

Lees verder

WIA

Heb je een uitkering vanuit de WIA en wil je ondersteuning bij het vinden van jouw mogelijkheden richting de arbeidsmarkt? Samen met je arbeidsdeskundige van het UWV kun je voor ons kiezen om je te helpen bij jouw re-integratie. We maken samen een plan en gaan kijken naar wat kan binnen jouw mogelijkheden.

Lees verder

ZW

Heb je een uitkering vanuit de Ziektewet en wil je ondersteuning bij het vinden van jouw mogelijkheden richting de arbeidsmarkt? Via een Werkfit Maken traject onderzoeken we samen waar jouw interesses en mogelijkheden liggen en maken we een plan richting scholing en/of werk.

Weet je welke richting je op wilt en wat je mogelijkheden zijn? Ben je er klaar voor om te beginnen? Via een Naar Werk traject kunnen wij je ondersteunen bij het leggen van de juiste contacten en gaan we samen actief de arbeidsmarkt benaderen met als doel het vinden van een passende baan voor jou.

Lees verder

WW

Vanuit de WW kan BaanPlus jou ondersteunen bij het vinden van passend werk. Waar liggen jouw talenten en kwaliteiten en hoe kun je dat vertalen naar werk? Via een Werkfit Maken of een Naar Werk traject gaan we samen aan de slag. Informeer bij het UWV of jij aan de voorwaarden voldoet om in aanmerking te komen voor een traject.

 

Gemeente

Behoor je tot de doelgroep die ondersteuning kan krijgen vanuit de participatiewet, dan kunnen wij je ondersteunen bij het vinden van een (participatie-)baan en/of scholing.

WSW

Ben je werkzaam bij een WSW voorziening en ben je benieuwd naar je kansen op de gewone arbeidsmarkt? BaanPlus kan je hierbij helpen. Verder kun je bij BaanPlus terecht voor diverse arbeidsinteressetests (o.a. voor laaggeletterden) en coaching. Wij werken o.a. samen met de WSW bedrijven Caparis en Empatec. Met een WSW indicatie Begeleid Werken kun je via BaanPlus begeleid worden.

Werk

Heb je werk maar ben je op zoek naar iets anders? Soms heb je iemand nodig om mee te sparren, om samen te kunnen ontdekken waar jouw gewenste richting ligt. Via loopbaanbegeleiding en coaching kunnen wij jou hierbij ondersteunen.

Samen met een van onze coaches maak je een plan.

Hierin staat wat je wilt bereiken en hoe we daarmee aan de slag gaan. We bespreken wat je wilt, wat je kan en wat de mogelijkheden zijn. Daarna kunnen we bijvoorbeeld op zoek naar een werkplek. We praten met de werkgever en maken afspraken over de begeleiding, salaris en mogelijke subsidies. Als je een nieuwe werkplek hebt, kan jobcoaching worden aangevraagd, zodat onze coach je regelmatig blijft bezoeken. Wat je zelf kan, doe je zelf, waar je ondersteuning of hulp nodig hebt, staan wij voor je klaar.