Wajong werknemer

Heb jij een Wajong uitkering van het UWV? Via Modulaire inkoop, een Werkfit Maken of een Naar Werk traject kunnen wij je begeleiden naar passend werk of scholing. Verder kunnen wij je ondersteunen bij het vinden van een participatiebaan, een stageplaats of een werk- leertraject. Vaak hebben we eerst een klik-gesprek. Dan kan jij ervaren of BaanPlus en de coach bij jou past. Als er een klik is maken we samen afspraken over wat jouw doelen zijn en hoe je daarbij geholpen wil worden.

Heb je werk gevonden? Dan kunnen wij als jobcoach jou helpen je baan op een plezierige en gezonde manier vol te houden.

In Groningen is het sinds 2018 mogelijk om deel te nemen aan het project Bewegen naar Werk uitgevoerd door BaanPlus in samenwerking met Ergo Control. In deze samenwerking richten BaanPlus en Ergo Control zich op klanten die de energie missen om de stap naar werk (weer) te maken. Het letterlijk in beweging komen helpt bij het krijgen van nieuw perspectief.

Samen met jouw contactpersoon van het UWV kun je een re-integratiebureau kiezen die bij jou past. Je kan altijd een klik-gesprek aanvragen met één van onze coaches.

Informatie oude Wajong:

Wat zijn mijn inkomsten als ik ga werken? Check de rekenhulp oude Wajong:

Wajong 2010 (voorheen nieuwe Wajong):

Wat zijn mijn inkomsten als ik ga werken? Check de rekenhulp Wajong 2010: