30 mei 2024

Afscheid Pier Galama

Na 48 jaar te hebben gewerkt, nemen van vandaag afscheid van onze zeer gewaardeerde Pier. Hij gaat met pensioen! Zoals Pier is er geen ander, hij is transparant, integer en direct en heeft een warm hart voor de mens en voor BaanPlus.

Opgeleid door nonnen toen hij de Z-opleiding deed, begon zijn loopbaan als groepsleider in de gehandicaptenzorg bij de rechtsvoorgangers van het huidige Alliade. Leuk feitje: Hij eindigt zijn carrière op hetzelfde terrein als waar hij vroeger begon (terrein Maartenswoude in Drachten).

In 2002 is hij bij BaanPlus begonnen als jobcoach en later als Arbeidsdeskundige, vertrouwenspersoon en manager voor het team van BaanPlus aan de slag gegaan. Door zijn eigen ervaringen in het vakgebied, zijn brede en oprechte interesse voor de mens (client, opdrachtgever én collega) en zijn kennis van diverse vakgebieden, is hij van enorme toegevoegde waarde geweest voor BaanPlus.

“We moeten leuke dingen doen voor de mensen” is één van de uitspraken waar Pier om bekend staat. Wat hij hiermee bedoelt is dat je, naast zinvol bezig zijn en je werk goed doen, je ook moet zorgen voor het element plezier in het leven. Dat is óók betekenisvol voor de mens. Bij deze wensen we jou dan ook nu ontzettend veel levensplezier, geniet van je welverdiende pensioen. We gaan je ontzettend missen en nooit vergeten!

Team BaanPlus