Nieuwe collega BaanPlus

Ja, alweer een nieuwe collega! Na Gert-Jan Oosting en Geert Naber kunnen we nu ook Ron Wijnstra welkom heten. Rob stelt zichzelf graag aan je voor:

“Hallo, ik ben Rob Wijnstra, 36 jaar, woonachtig in Drachten en vader van een zoon van 6 jaar.

Na jarenlang op een HRM afdeling te hebben gewerkt kies ik er bewust voor om als Jobcoach bij Baanplus aan het werk te gaan. Echt iets voor iemand kunnen betekenen en met je werk een toegevoegde waarde te kunnen hebben in het leven van mensen in een kwetsbare positie. Dat is mijn motivatie.

Ik probeer dit te bewerkstelligen d.m.v. mijn ervaring, kennis en met een dosis humor. Ik vind het namelijk belangrijk dat mensen weer plezier en arbeidsvreugde in hun leven hebben. Werk kan hier een grote bijdrage aan leveren.”

We wensen Rob en zijn klanten mooie processen toe.

Team Groningen breidt uit

(vlnr) Geert Naber, Regine Pijning en Gert-Jan Oosting

Met twee nieuwe trajectbegeleiders erbij is er in Groningen en Drenthe weer ruimte voor nieuwe klanten. In de afgelopen jaren was Regine het gezicht van BaanPlus in Groningen en ze is blij met deze versterking.

Na 20 jaar bedrijfsleven en 9 jaar management in de zorg kiest Geert Naber er nu ook voor om mensen individueel te begeleiden als jobcoach. Een bewuste keuze, zo blijkt. “Het voelt goed om een bijdrage te mogen leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen”. Geert wil als coach vooral faciliterend zijn, mensen intrinsiek motiveren en ze weer plezier, voldoening en arbeidsvreugde laten ervaren.

Gert-Jan Oosting heeft in zijn werk als docent en trainingsacteur veel met mensen gewerkt die een hulpvraag hebben. Deze creatieve duizendpoot wil als trajectbegeleider ook meer gaan betekenen voor de individu. Samen ontdekken waar je kracht en je pad ligt, met een flinke dosis creativiteit, enthousiasme en inlevingsvermogen, dat is Gert-Jan.